Geluidsscherm
NoiStop is een geluiddempende afscheiding. Het product is ontwikkeld op basis van een geluidsabsorberende steenwolkern. NoiStop reduceert de geluidsoverlast met gemiddeld 10 decibel, gemeten op 1,5 meter hoogte en 5 meter van het geluidsscherm van 1,8 meter hoog.
Klik hier voor de brochure
Dakbegroening
Mobiroof is een systeem met sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal voor bijvoorbeeld daken van tuinhuisjes, garages en carports en bergingen. Ook grote daken kunnen eenvoudig en snel groen gemaakt worden. Bijkomend voordeel is dat de cassettes herplaatsbaar zijn.
Klik hier voor de brochure
Indoor
Een plantenwand zorgt voor een ultieme, verticale groenbeleving in representatieve ruimtes. LivePanel Indoor is een duurzaam begroeningssysteem voor binnenwanden. Niet alleen goed voor het binnenklimaat, maar zorgt ook voor een rustgevend effect.
Klik hier voor de brochure
Gevelbegroening
Wallplanter is een systeem waarbij speciaal ontwikkelde bakken (met hagen) aan een gevel worden bevestigd. WallPlanter is een duurzaam systeem voor groene gevels voor zowel bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Behalve goed voor het milieu (o.a. fijnstofbinding en isolatie) biedt een groene gevel een natuurlijk aanzicht.
Klik hier voor de brochure